Zwarteسیلو

شرکت معماری Holtkamp با هدف احیا و بازسازی ساختمان سیلوی بی استفاده از سال 1990 این پروژه را انجام داد. هدف پروژه تقویت ارتباط بنا با بندر و تبدیل این سازه صنعتی به فضایی با کاربری های اجتماعی و تفریحی گردید پس به محلی برای حضور عموم و فروش محصولات در نظر گرفته شد.

سیلو بدلیل ارتفاع و فرم خاص خود در منطقه نماد و کاراکتر خود را دارد پس تلاش بر این شد تا بتواند به جذابیت ظاهری آن افزوده شود تا مردم را تشویق بحضور نماید. در فضای بلند ارتفاع سیلو ها مناسب سالن های مارکت و فضای مرکزی و تقسیم شد و ارتفاع 30 سلول از این بنا برای کاربری های دیگر تقلیل یلفت. بخش های از پلان فریم های فلزی قرار داده شد تا بخش های متنوع تر و در ارتفاع 9 متری بازشوی بزرگی جهت دید به منظره بندرگاه ایجاد شد. در بخش اصلی قدیمی از آجر، فضای اداری، انبار ذخیره نمک و انبار تعبیه شد. در زیر اسکای لایت یک فود کورت و یک سالن برای برگزاری برنامه ها و مراسمات اجتماعی در نظر گرفته شد تا نور طبیعی آن را پوشش دهد و همچنین درب های ورودی از شیشه انتخاب شد تا عنصر دعوت کنندگی در ورودی به ساختمان تقویت گردد.

#سیلو#اجتماعی#فرهنگی#غذاخوری#فودکورت#سالن#رستوران

Zwarte Silo

Firm   Wenink \ Holtkamp Architecten

Type  Hospitality + Sport › Restaurant

STATUS  Built

YEAR  2015

SIZE   5000 sqft - 10,000 sqft

Photos  Tim Van de Velde Photography (12)

Text published by DEZEEN:

Materials:

Significant materials used:

Steel window frames: Jansen (ODS) ECO 60

Data sheet:

Architect: Wenink Holtkamp Architecten

Project developer: BOEi

Building constructor: Hanzebouw and Bouwbedrijf Hoffman

Engineer construction: Vianen bouwadvies

Tenant: Fooddock

Location: Zuiderzeestraat 2, Deventer

 

برچسب ها : , ,
دسته ها :
پروژه: Zwarte Silo
موقعیت و سال: سوئیس-2015
کاربری: صنعتی
مساحت و بودجه: