boisset house مهمانسرا

پروژه تغییر کاربری و بازسازی خانه و اصطبل های محلی با متراژ حدود 16مترمربع در کوه های سوئیس است که بازسازی با سنگ و ورق های چوبی و تبدیل آن به مرکز اقامتی جهت اقامت موقت برای تعطیلات است. نمای خانه با همان سنگ های منطقه بدلیل سرمای هوای آن محل اصلاح و یا تکمیل شد زیرا سنگ مناسبترین متریال برای در امان ماندن از سرما می تواند باشد. پس از آن مساحت بازشوها برای افزایش نورگیری و دید به مناظر اطراف افزایش یافت. طبقه اول شامل آشپزخانه و ناهارخوری و طبقه فوقانی آن اتاق خواب کودکان است. جنس چوب بکار رفته از کاج های همان منطقه می باشد و بخوبی کلیه فضاها عایق شده است تا پرت حرارتی کاهش یابد.

#سوئیس#خانه#اقامت#مسافرخانه

boisset house, le biolley, transformation

Orsières, Switzerland

Firm   savioz fabrizzi architectes

Type  Residential › Private House

STATUS  Built

YEAR  2012

SIZE  5000 sqft - 10,000 sqft

برچسب ها : , ,
دسته ها : , ,
پروژه: boisset house
موقعیت و سال: سوئیس-2012
کاربری: اقامتی
مساحت و بودجه: