Bambooپاویلیون

سایت پروژه در محلی سبز و دراماتیک می باشد بهمین جهت طراحی بر پایه الگو از طبیعت صورت پذیرفت پس با استفاده از چوب بامبو فضایی ایجاد گشت تا با همخوانی با طبیعت بتواند این حس را در مراجعین القا نماید. سازه این پروژه مانند یک درخت از چوب و بشکل هندسی درست شد سپس چوب بامبو مانند برگ های درخت بر روی آن قرار گرفت تا بتواند فضای بزرگ را در زیر آن پوشش دهد. زیر این پوشش، دو بخش وجود دارد که یکی هنگام ورود می باشد و دیگری از مسیری غیر مسقف و بعد از گذر از بخش اول است که از سازه بامبو ساخته شده که  مسیر دسترسی پوشیده می باشد.

#چین#پاویلیون#تفریحی#بامبو

Bamboo Bamboo, Canopy and Pavilions, Impression Sanjie Liu

Guilin, China

Firm  LLLab.

Type  Cultural › Pavilion

YEAR  2020

Site Area: 90,000 m2

Construction Area: 1,900 m2

Project Timeline: May 2018 – July 2020

Project Client: Impression Sanjie Liu

Architectural Design Firm: llLab. (https://www.lllab.net/)

Architectural Design: Hanxiao Liu, Henry D'Ath, Lexian Hu, Alyssa Tang, Chaoran Fan, Luis Ricardo, David Correa

Project Management Team: GCPS Interior Decoration Finishing Ltd., Lihua Mi, Dalin Chai, Hao Zhang, Guoyang Wan

Project Construction Team: Yinghong Shao, Yanru Dong, Yingming Shao

Structural Design: LaLu Partners Structure Consulting

Photograph: Arch-Exist Photography

برچسب ها : ,
دسته ها :
پروژه: Bamboo
موقعیت و سال: چین-2020
کاربری: پاویلیون-تفریحی
مساحت و بودجه: -