کتابخانهXiadi

مزرعه Xiadi Paddy به عنوان کتابخانه ای آوانگارد در شمال روستای Xiadi  در میان شالیزارهای برنج قرار دارد. این بنای مسکونی و کلنگی به مدت چندین سال بی استفاده بود و از آن فقط چند دیوار و قسمتی از حفاظ باقی مانده بود که به همت معماران و با حفظ اصالت آن بازسازی و تغییر کاربری گردید. دیوارهای بجای مانده و ظاهر نمای ساختمان خیلی دستخوش تغییر نگردید بطوریکه حتی تشخیص مرمت ساختمان بچشم نمی آید تا زیبایی آن در میان شالیزار و طبیعت روستا بیشتر به چشم آید اما از داخل و فونداسیون بسیار تغییرات متریال با سیمان و فلز انجام شد تا علاوه بر تقویت سازه، فرم آن بیانگر تفاوت سنت و مدرن باشد.

دو دیوار به ارتفاع ساختمان به عنوان دیوار اصلی و برشی عمل نموده که وزن اصلی کف طبقات بر روی آن می باشد و دو دیوار باقی مانده در گوشه بنا این امر را به عنوان دیوار حمال تسهیل می نماید که نورگیری از همین دیوارهای گوشه انجام گرفت. بزرگترین فضای داخلی، سال تئاتر می باشد که دیوار های مجاور آن با قفسه های کتاب چیدمان شد تا در مواقع دیگر به عنوان سالن مطالعه بکار رود. کافی شاپ در کنار دیگر دیوار اصلی و با منظره اطاف در طبقه دوم تعبیه شد.

در مرکز بنا ستون فلزی علاوه بر المان به عنوان سازه اصلی و نگهدارنده سقف بهمراه 4ستون در کنار پلان عمل می کند.سقفی شیبدار مطابق سایر خانه های روستا و مانند چتر کلیه فضای داخلی را پوشش می دهد.

#بازسازی#خانه_روستایی#روستا#کلنگی#چین#مسکونی#کتابخانه#تغییر_کاربری

Project: Xiadi Paddy Field Bookstore of Librairie Avant-Garde

Client: Librairie Avant-Garde
Location: Xiadi Village, Pingnan, Fujian, China 
Program: Bookstore, Café

Principal architect: HUA Li | TAO (Trace Architecture Office)

Design team: HUA Li, LI Ruoxin, ZHAI Dongyuan, CHENG Xiangju
Structural engineer: MA Zhigang, ZHANG Suiping

MEP engineer: LV Jianjun and Kcalin design group MEP engineer: LI Xin, ZHAO Zirui, LI Wei

Construction team: ZHUO Yijiu, ZHENG Jialiang, GAN Zhenqin, ZHENG Debu, ZHENG Zhongchun, ZHENG Delv and other local builders
Floor area: 397.3 sq. m 
Structural system: Steel / Reinforced concrete
Design: 2019.3-2019.6
Construction: 2019.7-2019.10

Photograph: CHEN Hao, ZHUO Yuxing


پروژه: Xiadi Paddy
موقعیت و سال: چین-2019
کاربری: فرهنگی
مساحت و بودجه: 400 msq