سالن حراجی

پروژه مرکز فروش با بکارگیری و ترکیب عناصر فرهنگی، تکنیک های مدرن طراحی در بیجینگ ساخته شده است و هنگام ورود بازدیدکنندگان حس نقاشی با ویژگی های قدیمی و مدرن را القا می نماید.

داخل از چوب، شیشه و رنگ سفید صورت گرفته و از المانی خاص که نمادی از ابر است (تهیه شده با پرنتر سه بعدی) طراحی شده است. بنا شامل دو طبقه است که از یک راه پله زیبا و مجلل و با الهام از " کمتر بهتر" طراحی شده است. این ترکیب و استفاده از متریال و ابر فضایی سرد را ایجاد نموده که با سبکی ساده شکل گرفته است. دو اتاق V.I.P در طبقه اول و سایر اتاق ها با شیشه های منحنی از یکدیگر جدا شده اند و بر دیوار طرح های گیاهان بومی به رنگ مشکی و خاکستری نقش برجسته است که به یک جمله چینی اشاره دارد : واقعیت به حقیقت می انجامد وقتی که حقیقتی باورکردنی باشد.

THE SALES CENTER OF CAPITAL VISIONARY RESIDENCE BY W. DESIGN

Location: Beijing, China

Architect: W. DESIGN Co., Ltd

Area: سسسس

Time of Completion: May 2016

Photographs: Ben Wu, Fang Ze, Sui Sicong, Courtesy of W. DESIGN

#طراحی_داخلی#فروشگاه#سالن#مزایده#چین#طراحی_داخلی#مینیمال#دکوراسیون


پروژه: THE SALES CENTER
موقعیت و سال: چین-2016
کاربری: تجاری
مساحت و بودجه: 1911 msq